UDENDØRS ESCAPE GAMES

NYHED 2021

OPERATION MINDFALL

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere hos Play-Time, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi har blandet de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og AR (augmented-reality). Udrustet med en iPad og en kuffert fyldt med spiongadgets, skal du og dit team rundt på ruten og løse opgaver og gåder for at redde verden.

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med introduktion og afslutning.

Er det svært? Ja, det er relativt svært, men I får al den hjælp I har behov for på Jeres iPad og under introduktionen til spillet. Børn fra 12 år og op kan deltage som del af en gruppe med voksne, imens grupper af unge fra 15-16 år og op sagtens kan sendes afsted på egen hånd.

THE LAST SECRET

Kommer snart ...

MAGIC PORTAL

Siden tidernes morgen har der været magiske portaler der forbinder vores verden med en fantastisk parallelverden. Portalernes vogtere sørger for, at portene er godt sikret. Men en af portalvogterne er fortryllet og er faldet i en magisk søvn - og nu strømmer onde skabninger ind i vores verden.

Magic Portal er et udendørs Escape Game for hele familien, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi har blandet de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og AR (augmented-reality). Udrustet med en iPad og en kuffert fyldt med spændende gadgets, skal I løse gåder på de fortryllede steder, og samle nok krystaller til at forsegle Magic Portal (den magiske portal) og redde vores verden fra ødelæggelse.

Magic Portal kan opleves året rundt uanset vejr, med op til seks spillere på hvert hold. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med introduktion og afslutning.

Er det svært? Lidt, men det er god hjernegymnastik for alle i gruppen, og I får al den hjælp I har brug for på Jeres iPad og under introduktionen til spillet. Børn fra 8 år og op kan deltage som del af en gruppe med voksne, imens grupper af unge fra 15-16 år og op sagtens kan sendes afsted på egen hånd.

THE PEGASUS PROJECT

Kommer snart ...

PRISEN FOR EN SPÆNDENDE OPLEVELSE ER KUN

Fra 2-18 deltagere - 6 personer pr. hold

2 DELTAGERE
Pris pr. person
250 kr.
3 DELTAGERE
Pris pr. person
225 kr.
4 DELTAGERE
Pris pr. person
200 kr.
5 DELTAGERE
Pris pr. person
175 kr.
+ 6 DELTAGERE
Pris pr. person
175 kr.

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch