ESCAPE ROOM

70

SVÆRHEDSGRAD

75

SUCCES RATE

100

FUN FACTOR

Vi beklager, men vores escape room er under ombygning og derfor ikke ledigt før tidligst efterår 2023 - vi anbefaler i stedet Outdoor Escape Games

RED VERDEN PÅ TID

Verden som vi kender den er i fare og vi har brug for nogle HELT specielle personer der kan tage føringen, og blive S.U.P.E.R.H.E.R.O.E.S!

I vil blive stillet foran nogle udfordringer på et hemmeligt sted og I skal arbejde som et TEAM om at løse gåder, komplekse problemer, mentale udfordringer og finde skjulte ledetråde. Bag Jer er døren låst. I har kun EN TIME til at give ALT hvad I har i Jer for at redde planeten, og først når I har løst alle gåder bliver døren åbnet. I er menneskehedens sidste håb!

Lyder det spændende? Det tror vi da nok lige at det gør. Escape Room er den fedeste teambuilding-aktivitet - med vennerne, familien eller kollegerne. Saml et team på 2-5 personer og meld Jer til optagelsesprøven. Vores Superhelt tager imod Jer og guider Jer igennem hele forløbet. Tør I?

Vores escape room er for både børn og voksne. I grupper med børn under 15 år skal der være minimum én voksen deltager. Mød op i GOD tid. I skal være HELT klar.

SE MERE HER

PRISEN FOR EN TANKEVÆKKENDE OPLEVELSE I ESCAPEROOM ER KUN

Fra 2-5 personer pr. hold

2 DELTAGERE
Pris pr. person
250 kr.
3 DELTAGERE
Pris pr. person
200 kr.
4 DELTAGERE
Pris pr. person
150 kr.
5 DELTAGERE
Pris pr. person
125 kr.