ESCAPE GAMES

OUTDOOR ELLER ONLINE

Som en overraskelse til fødselaren, som en anderledes optakt til firmaets næste strategiseminar, som en hyggelig aktivitet med vennerne eller familien, som en udfordrende aktivitet til brudens og gommens sjove dag. Vores udendørs escape games egner sig godt til ALLE typer af arrangementer.

Nedenfor er vores faste meeting points (de helt præcise koordinater sender vi til Jer i en krypteret mail når I har booket Jeres oplevelse, vi kan jo ikke afsløre det hele her, vel?) men hvis I ønsker det kan vi også komme ud I Jeres område, eller vi kan sætte et remote game op til Jer, kontakt os endelig for nærmere aftale.

  • Play-Time
  • Ulfborg ved stationen
  • Thorsminde ved Gl. Havn
  • Vedersø v. Vedersø Klit
  • Holstebro ved Kirkepladsen

OPERATION MINDFALL

Terrororganisationen Spider Tech har lækket en hjernevaskende virus i det globale vandsystem. Virussen er lige nu i dvale, men om 90 minutter vil de aktivere virussen fra deres sikre HQ-servere hos Play-Time, og derved få kontrol over verdens befolkning.

Operation Mindfall er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi har blandet de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og AR (augmented-reality). Udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med spiongadgets, skal du og dit team rundt på ruten og løse opgaver og gåder for at redde verden. I bliver en del af W.I.S.E. og Jeres nærmeste overordnede hedder Laura Hunt. Stol ikke på nogen. Held og lykke!

Mindfall kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med introduktion og afslutning.

Er det svært? Ja, det er relativt svært, men I får al den hjælp I har behov for på Jeres iPad og under introduktionen til spillet. Børn fra 12 år og op kan deltage som del af en gruppe med voksne, imens grupper af unge fra 15-16 år og op sagtens kan sendes afsted på egen hånd.

85

SVÆRHEDSGRAD

76

SUCCESS RATE

100

FUN FACTOR

MAGIC PORTAL

Siden tidernes morgen har der været magiske portaler der forbinder vores verden med en fantastisk parallelverden. Portalernes vogtere sørger for, at portene er godt sikret. Men en af portalvogterne er fortryllet og er faldet i en magisk søvn - og nu strømmer onde skabninger ind i vores verden.

Magic Portal er et udendørs Escape Game for hele familien, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi har blandet de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og AR (augmented-reality). Udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med spændende gadgets, skal I løse gåder på de fortryllede steder, og samle nok krystaller til at forsegle Magic Portal (den magiske portal) og redde vores verden fra ødelæggelse.

Magic Portal kan opleves året rundt uanset vejr, med op til seks spillere på hvert hold. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med introduktion og afslutning.

Er det svært? Lidt, men det er god hjernegymnastik for alle i gruppen, og I får al den hjælp I har brug for på Jeres iPad og under introduktionen til spillet. Børn fra 8 år og op kan deltage som del af en gruppe med voksne, imens grupper af unge fra 15-16 år og op sagtens kan sendes afsted på egen hånd.

85

SVÆRHEDSGRAD

73

SUCCES RATE

100

FUN FACTOR

THE LAST SECRET

Albert Einstein døde i 1955. Ingen forventede at den geniale videnskabsmand havde skjult en kraftfuld artefakt i en mystisk kasse. Da Albert Einstein ønskede, at hans hemmelighed skulle findes af værdige eventyrere efter hans død, placerede han ledetråde over hele verden. Indtil i dag har ingen formået at finde hans sidste hemmelighed, men det kan ændre sig med en simpel pakkekvittering og en mystisk leverance!

Tiden er startet og det ultimative eventyr er begyndt.

The Last Secret er et udendørs Escape Game, der strækker sig over en ca. 2 km lang rute. Vi har blandet de klassiske elementer fra de populære Escape Rooms med GPS-geocaching og AR (augmented-reality). Du og dit team er udset til at løse det største mysterium af dem alle! Udstyret med en iPad og Albert Einsteins efterladte kuffert, har I 100 minutter til at finde Albert Einsteins ”LAST SECRET” som er skjult på en hemmelig lokation her i området.

The Last Secret kan opleves året rundt uanset vejr. Spillet er perfekt til både små og større grupper. Afsæt 2 timer til hele oplevelsen med introduktion og afslutning.

Er det svært? Ja, The Last Secret er relativt svært, men I får al den hjælp I har behov for på Jeres iPad og under introduktionen til spillet. Børn fra 12 år og op kan deltage som del af en gruppe med voksne, imens grupper af unge fra 15-16 år og op kan sendes afsted på egen hånd. Vær opmærksom på at dette spil foregår på engelsk

60

SVÆRHEDSGRAD

90

SUCCESS RATE

100

FUN FACTOR

THE PEGASUS PROJECT (ON LINE - KUN B2B)

I er medlemmer af organisationen W.I.S.E (World Intelligence Secret Elite) og skal beskytte verdensfreden. 3 personer er omkommet i bio-tech virksomheden Spider Tech under mystiske omstændigheder. Det siges at de er omkommet ved ulykker, men det virker lidt for usandsynligt og W.I.S.E har allerede igangsat en efterforskning. W.I.S.E har nu mistet kontakten med undercover-agenten lige efter at han sendte en mystisk video. Heldigvis nåede han også at sende et kort over bygningen og hans foreløbige efterretninger og nu der det op til Jer at finde ud af hvad der foregår i Spider Tech og at dele det med resten af verden!

The Pegasus Project er online teambuilding når det er bedst. Spillet foregår i hold af 2-5 deltagere og vægter evnerne til at samarbejde højt. Sammen skal I bevæge Jer rundt i den virtuelle verden.

I skal hver især bruge en computer med adgang til internettet.
Alle hold mødes og får en fælles introduktion før I bliver fordelt ud i jeres teams.
Hvert team får tildelt et online Zoom møderum og I er i kontakt med hinanden under hele spillet.
I kan under hele spillet bede om hints hos jeres hemmelige agent (Play-Time game-master)
Efter spillet samles alle hold og vinderholdet der klarede missionen hurtigst udpeges og fejres.
Selve spillet tager 60 minutter, men afsæt 90 minutter til introduktion, spil og afrunding.

75

SVÆRHEDSGRAD

100

ONLINE

100

FUN FACTOR

PRISEN FOR EN SPÆNDENDE OPLEVELSE ER KUN

Fra 2 deltagere og op - 5 personer pr. hold

2 DELTAGERE
Pris pr. person
250 kr.
3 DELTAGERE
Pris pr. person
225 kr.
4 DELTAGERE
Pris pr. person
200 kr.
5 DELTAGERE
Pris pr. person
175 kr.
+6 DELTAGERE
Pris pr. person
175 kr.