SUMO- & SKISTAFET

HELT ALMINDELIG STAFET - MEN SJOVERE

Styrk samarbejdet med skistafet eller sæt fysikken på prøve i sumostafet - uanset, hvad I vælger, er i sikret smil på læben og gode oplevelser til at tage med hjem. Reglerne er som stafet - hold mod hold skal deltagerne enkeltvist løbe rundt om keglen og tilbage; første hold, hvor alle deltagere er kommet i mål vinder.

Samarbejde er et nøgleord, når I stiller jer 3-4 personer op på vores Megaski, og skal bevæge jer ned til keglen, rundt om og tilbage igen. Skistafet kræver god kommunikation, når i skal løfte fødderne samme tid, og især, når i skal rundt om keglen, skal I planlægge jeres næste skridt nøjsomt. Skistafet er en formidabel teambuilding-aktivitet, hvor der bogstavlig talt skal løftes i fællesskab.

I kan også prøve kræfter med sumostafet, og vi lover jer, I skal bruge jeres kræfter. Deltagerne bliver iklædt en tung og uhandy sumodragt, og så er det ellers over stok og sten, rundt om keglen og tilbage igen, så den næste kan tage samme tur. Test jeres balance og hurtighed og få trænet smilebåndene med en gang sumostafet.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch