BØRNE-FØDSELSDAG HOS PLAY-TIME

Børnefødselsdag

Vi garanterer at dagen bliver noget helt særligt

Vi har masser af plads og altid godt vejr – altså perfekte muligheder for at holde en sjov fødselsdag, der aldrig vil blive glemt.  I kan eventuelt gå flere sammen om at holde fødselsdagen, det gør rigtig mange andre.

HVAD SKAL VI LEGE?

Fodboldgolf og lasergame er sikre vindere på en dag med godt vejr, og rigtig mange vælger den kombination. I kan vælge én aktivitet eller I kan vælge flere, det bestemmer I helt selv. 

Vi giver rabat på vores aktiviteter hvis I vælger en af nedestående pakker. Rabatterne gælder alle dage på nær fredag og lørdag og de gælder for personer op til og med 15 år. 

Der vil selvfølgelig være en veloplagt instruktør til at lege med Jer.

RABATTER BØRNEFØDSELSDAG

I betaler for mindst 6 personer

UDEN MAD OG DRIKKE

I er velkomne til at medbringe Jeres eget mad når I holder Jeres Play-Time børnefødselsdag hos os, I kan reservere et eller flere borde i vores café, som I kan sidde ved.

Hvis det skal være endnu lettere, så vil vi også gerne hjælpe Jer med flere forskellige menuer. Det eneste det kræver er at I bestiller og betaler for maden senest 3 dage før arrangementet. Ønsker I at vi skal dække et fint fødselsdagsbord til Jer også, skal I bestille dette sammen med maden. 

NB! For alle menuer gælder det at I skal bestille til mindst 6 personer.

GRILL-HIT
+ lille slush ice
50 kr.
Pris pr. person
SANDWICH-HIT
+ lille slush ice
50 kr.
Pris pr. person
PANDEKAGE-HIT
+ lille slush ice
50 kr.
Pris pr. person

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din inbox.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch