BØRNEFØDSELSDAG

Børnefødselsdag

SJOV OG AKTIV BØRNEFØDSELSDAG

Glæd børnene med en aktiv og sjov fødselsdag hos Play-Time. Vi har masser af plads til leg og (næsten) altid godt vejr - altså de perfekte rammer for at holde en uforglemmelig fødselsdag.

Fodboldgolf og lasergame er sikre vindere, når børnene skal aktiveres til fødselsdagen, men det står jer selvfølgelig frit for at vælge mellem flere af vores mange sjove aktiviteter. Én af vores veloplagte Superhelte vil stå klar til at styre aktiviteterne, så I blot skal hygge med børnene.

RABATTER BØRNEFØDSELSDAG

Nedenfor kan du se tilbud på børnefødselsdage hos os. Tilbuddene gælder alle dage, på nær fredag og lørdag, og de gælder for personer op til 15 år. I betaler for mindst 6 personer.

UDEN MAD OG DRIKKE

I er velkomne til at medbringe Jeres eget mad, når I holder Jeres Play-Time børnefødselsdag hos os. I kan reservere et eller flere borde i vores café, som I kan sidde ved.

Hvis det skal være endnu lettere, så vil vi også gerne hjælpe Jer med flere forskellige menuer. Det eneste det kræver er at I bestiller og betaler for maden senest 3 dage før arrangementet.

NB! For alle menuer gælder det at I skal bestille til mindst 6 personer.

GRILL-HIT
+ mellem slush ice
50 kr.
Pris pr. person
SANDWICH-HIT
+ mellem slush ice
50 kr.
Pris pr. person
PANDEKAGE-HIT
+ mellem slush ice
50 kr.
Pris pr. person
KAGE-HIT
+ mellem slush ice
45 kr.
Pris pr. person