FAMILIETUR HOS PLAY-TIME

Her kan alle være med

Vi hjælper Jer med at planlægge en herlig dag for hele familien med plads til sjov og leg og hyggeligt samvær.

Her er nok at lave for hele familien, og masser af plads at folde sig ud på. Imens de voksne hygger sig i caféen eller på terrassen, kan ungerne spille fodbold eller beach-volley lige ved siden af, de yngste kan lege på legepladsen. I bestemmer selv om I vil spise først og lave aktiviteter, fx fodboldgolf eller lasergame bagefter eller om vi skal springe lige ud i det med aktiviteterne og så spise og hygge bagefter. Vores dygtige Play-Time instruktører hjælper Jer igennem hele dagen, I skal kun koncentrere Jer om at hygge Jer og have det sjovt, og vi lover at I får en dag som hele familien lige fra bedsteforældre til børnebørn vil huske tilbage på med glæde i lang, lang tid. Vi glæder os til at se Jer.

HVAD MED MADEN TIL VORES FAMILIETUR?

I kan medbringe Jeres egen mad og I er velkomne til at bruge både vores dejlige sydvendte terrasse og vores indendørs caféområde når I skal spise. Har I noget der skal grilles kan I låne en af vores grill gratis. Er I en stor familie anbefaler vi at I booker grill og borde i god tid inden Jeres arrangement.

Skal det være nemt kan I bestille maden hos os, mon ikke fx vores pandekagemenuer ville være et hit hos hele familien? Husk at I skal bestille og betale maden senest 3 dage før I kommer.

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch