FAMILIETUR

HELE FAMILIEN KAN VÆRE MED

Play-Time har rammerne og aktiviteterne til at I kan skabe sjove oplevelser og dejlige minder sammen som familie. Der er noget for alle aldre; familiens tumling, teenager, forælder og bedsteforælder.

Her er nok at lave for hele familien, og masser af plads at folde sig ud på. Imens de voksne hygger sig i caféen eller på terrassen, kan ungerne spille fodbold eller beach-volley lige ved siden af, de yngste kan lege på legepladsen. I bestemmer selv om I vil spise først og lave aktiviteter, fx Fodboldgolf eller Lasergame bagefter eller om vi skal springe lige ud i det med aktiviteterne og så spise og hygge bagefter.

Vores dygtige Play-Time Superhelte hjælper Jer igennem hele dagen, I skal kun koncentrere Jer om at hygge Jer og have det sjovt, og vi lover at I får en dag som hele familien, lige fra bedsteforældre til børnebørn, vil huske tilbage på med glæde i lang, lang tid. Vi glæder os til at se Jer.

TAG PICNICKURVEN MED ELLER LAD OS SØRGE FOR MADEN

I kan medbringe Jeres egen mad og I er velkomne til at bruge både vores dejlige sydvendte terrasse og vores indendørs caféområde når I skal spise. Har I noget der skal grilles kan I låne en af vores grill gratis. Er I en stor familie anbefaler vi at I booker grill og borde i god tid inden Jeres arrangement.

Skal det være rigtig nemt kan I bestille maden hos os, mon ikke fx vores pandekagemenuer ville være et hit hos hele familien? Husk at I skal bestille og betale maden senest 3 dage før I kommer.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch