PERSONALEUDFLUGT

STYRK SAMARBEJDET MED SJOVE OPLEVELSER

Hvert år har vi besøg af mange personalegrupper i alle mulige anledninger. Det kan fx være årets sommerudflugt som chefen betaler eller en rystesammentur for hele afdelingen. Det kan også sagtens være en kaffekasse, der skal tømmes bare fordi I trænger til at grine lidt sammen.

Vores dygtige Play-Time Superhelte er trænede I at sørge for at I får en dag der giver en masse godt på kollega-karma-kontoen, og guider Jer igennem det program I eller chefen har valgt for dagen. Det kan være en omgang Bubble Soccer for at få endeligt afgjort hvem i afdelingen der har den bedste kondition, eller en omgang Crazy Elektro Bold for at få afgjort hvem der har den højeste smertetærskel. Skal I have styrket samarbejdet kan vi kun anbefale en tur i Escape Room eller en omgang Sumo- & Skistafet.

I er velkomne til at medbringe en lækker madpakke, eller noget til grillen som I kan låne gratis, alternativt kan I vælge at bestille mad i vores café og så har vi det hele klar til Jer, når I kommer. Vi glæder os til at give Jer en underholdende dag.

PLAY-TIME PAKKER

Populære kombinationer

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch