SÆT FUT I JERES ARRANGEMENT

Vi kigger forbi med sjove aktiviteter

Udlejning af eventudstyr

Vores veloplagte Play-Time Instruktør har bilen fyldt med sjove aktiviteter og godt humør og sætter fut i Jeres arrangement.

Vi er klar til alt lige fra fødselsdag, hyttetur, netværksmøde, polterabend, bliveweekend på efterskolen, til firmafester og de helt store byfester. Det eneste I skal sørge for et at vi har et sted at lege. Hvis vi skal spille Bubble Soccer skal vi bruge en hal eller en jævn og velplejet fodboldbane. Ønsker I at vi skal spille lasergame er det næsten kun fantasien der sætter grænser, det kan vi nemlig spille både udenfor i en skov, på en legeplads eller i en have, eller indenfor i en hal hvor I har sat skjul op, eller i en butik efter lukketid. Crazy Bold kan vi også spille både udenfor på en fodboldbane eller indenfor i en hal.

Vi tilbyder vores Play-Time To-Go pakker til både privat og erhverv, gi' os et kald på +45 2018 0215 så kan vi tage en snak om det. Vi glæder os til at kigge forbi.

PLAY-TIME TO GO PRISER

1 times aktivitet op til 15 personer

Priserne er inkl. kørsel op til 20 km - herefter beregnes 5 kr. pr km. Vi beregner yderligere 75 kr. pr deltager udover 15 personer og 250 kr. pr. ekstra påbegyndt 15 min.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og åbner IKKE hverken fodboldgolfbanen eller vores øvrige aktiviteter selvom der er forår i luften. Vi afventer situationen.

Ønsker I at booke et arrangement til senere på året kan I skrive til os lige her nedenfor, det skulle glæde os meget.

Vi ses på den anden side, vi vender STÆRKT tilbage! Pas på Jer selv og hinanden så længe.

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch