SÆT FUT I JERES ARRANGEMENT

Vi kigger forbi med sjove aktiviteter

Udlejning af eventudstyr

Vores veloplagte Play-Time Instruktør har bilen fyldt med sjove aktiviteter og godt humør og sætter fut i Jeres arrangement.

Vi er klar til alt lige fra fødselsdag, hyttetur, netværksmøde, polterabend, bliveweekend på efterskolen, til firmafester og de helt store byfester. Det eneste I skal sørge for et at vi har et sted at lege. Hvis vi skal spille Bubble Soccer skal vi bruge en hal eller en jævn og velplejet fodboldbane. Ønsker I at vi skal spille lasergame er det næsten kun fantasien der sætter grænser, det kan vi nemlig spille både udenfor i en skov, på en legeplads eller i en have, eller indenfor i en hal hvor I har sat skjul op, eller i en butik efter lukketid. Crazy Bold kan vi også spille både udenfor på en fodboldbane eller indenfor i en hal.

Vi tilbyder vores Play-Time To-Go pakker til både privat og erhverv, gi' os et kald på +45 2018 0215 så kan vi tage en snak om det. Vi glæder os til at kigge forbi.

PLAY-TIME TO GO PRISER

1 times aktivitet op til 15 personer

Priserne er inkl. kørsel op til 20 km - herefter beregnes 5 kr. pr km. Vi beregner yderligere 75 kr. pr deltager udover 15 personer og 250 kr. pr. ekstra påbegyndt 15 min.