POLTERABEND

Polterabend i Holstebro

SJOVE AKTIVITETER TIL POLTERABEND

Skal kammeraten eller veninden giftes, så er Play-Time stedet, hvor I kan holde en fantastisk og underholdende polterabend, som med garanti aldrig vil blive glemt.

Vi har både aktiviteter til Jer der ikke kan få det vildt nok og skal banke hinanden sønder og sammen i Bubble Soccer og Crazy Electro Bold, og til Jer der vil tage den lidt mere med ro og måske bare har lyst til en runde fodboldgolf og en spændende tur i Escape Room. Eller hvad med vores nyeste aktivitet Outdoor Escape Games?

Vi hjælper med at planlægge dagen for Jer, så I får det helt som I ønsker, og der vil være en veloplagt Superhelt til at guide Jer igennem dagens aktiviteter og sørge for at alle hygger sig, uanset hvad I vælger.

POLTERABEND - DET PRAKTISKE

Hos Play-Time bliver de fleste polterabender afviklet om lørdagen, og der kan godt være lidt pres på, så derfor er det vigtigt at I kommer i god tid forud for det aftalte tidspunkt.

Vi påbegynder aktiviteterne på hele klokkeslet, med mindre vi har aftalt andet da i bookede.

Ofte bliver en polterabend planlagt i rigtig god tid, og da vi lægger vagtplan for vores Play-Time Superhelte udfra de arrangementer vi har i kalenderen, skal I senest mandag forud for Jeres besøg kontakte os med det endelige antal deltagere. Vi sender Jer en ordrebekræftelse som I skal medbringe på dagen, ønsker I at betale før Jeres besøg kan vi selvfølgelig også klare det.

I er velkomne til at medbringe Jeres egen mad og drikkevarer. Skal det være let, kan vi sagtens stå for maden, men vær opmærksom på at I skal bestille senest 3 dage før Jeres besøg.

PLAY-TIME PAKKER

Populære kombinationer