SKOLER & INSTITUTIONER

Efterskolesjov

HELT SÆRLIGE PRISER MANDAG TIL TORSDAG

Vi har plads til rigtig mange mennesker og rigtig store armbevægelser og vi har mange gange haft besøg af skoler og efterskoler med helt op til 190 elever ad gangen og af institutioner med unge mennesker der har det svært af den ene eller den anden grund.

Når vi siger at her er plads til alle, så mener vi det nemlig. Vi har aktiviteterne og faciliteterne til at underholde og være sammen. Uanset om I skal rystes sammen, markere en afslutning på noget godt eller bare trænger til en dag med sjove oplevelser, så kan I få det til at ske hos os.

Ofte er det på hverdage og i dagtimerne at I har brug for at komme på tur, og det betyder at mange af vores Play-Time Superhelte ikke er til rådighed da de passer deres skole i det tidsrum. Vi foreslår derfor at I selv deltager med et nærmere aftalt antal voksne/lærere, afhængigt af antal elever, der kan agere instruktører for de enkelte aktiviteter.

I lejer egentlig en kæmpe legeplads som I kan bruge i det aftalte antal timer og vi hjælper med logistikken omkring afviklingen og med en enkelt instruktør til at styre slagets gang. På den måde kan vi holde prisen helt nede for den type af arrangementer.

Medbring gerne praktisk påklædning, evt. skiftetøj, afhængigt af hvilke aktiviteter I vælger, kan det godt blive lidt vildt.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch