TEAMBUILDING

VI HJÆLPER MED AT FLYTTE JERES TEAM

Teambuilding betyder 'opbygning af samarbejdet i et team', og formålet med teambuilding er at teamet skal lære at arbejde sammen og trække på fælles ressourcer. To tænker bedre end én, og igennem samarbejdsøvelser og sjove og udfordrende aktiviteter kan vi hjælpe Jer med at opbygge Jeres team, så to plus to kan give fem.

Vi planlægger forløbet udfra Jeres ønsker og behov og tilpasser vores øvelser og aktiviteter så de passer til netop Jeres team. Vores dygtige Superhelte guider Jer igennem øvelserne og vi sætter altid tid af til at følge op og evaluere så I får maksimalt udbytte med herfra.

Vores teambuilding henvender sig til alle slags teams der ønsker at udvikle sig, lige fra bestyrelser og sportshold til forskellige grupper af medarbejdere eller hele firmaet.

TEAMBUILDINGØVELSERNE

Udover aktiviteterne på vores arenaer der egner sig perfekt til teambuilding, har vi nogle fede samarbejdsøvelser som vi kan indarbejde i programmet. Øvelserne har forskelligt fokus og anvendes i forskellige sammenhænge afhængigt af om vi skal fokusere på samarbejde, kommunikation, udvikling eller ren underholdning. Alt det planlægger vi inden I kommer, så I skal kun tænke på at udvikle Jeres team imens I er her. 

PRISER FOR TEAMBUILDING

Teambuilding styrker holdånden og sammenhængskraften i virksomheden eller foreningen og det er næsten umuligt at sætte pris på, men vi har prøvet alligevel. Se vores priser nedenfor. I betaler for mindst 6 personer og I kan nå 1-3 samarbejdsøvelser pr. time.

60 MINUTTER
Pris pr. person
125 kr.
90 MINUTTER
Pris pr. person
175 kr.
120 MINUTTER
Pris pr. person
225 kr.
Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch