PLAY-TIMES ÅBNINGSTIDER

Play-time åbningstider

Vi har (næsten) altid åbent

Fodboldgolf er Pay & Play og tidsbestilling indenfor åbningstiden er ikke nødvendig. Er I en meget stor gruppe anbefaler vi dog at I lige giver os et kald før I kommer så vi er sikre på at der er plads til Jer. Der vil næsten altid være personale til at byde Jer velkommen.

Fodboldgolfbanen har forskellige åbningstider, afhængigt af hvornår det bliver mørkt. Det fremgår af kalenderen, hvornår der er sidste kick-off de enkelte dage. Er der ikke gæster på anlægget efter sidste kick-off lukker vi.

Alle vores øvrige aktiviteter skal bookes inden I besøger os. Book enten via info@play-time.dk, via booking eller ring til os på +45 2018 0215, telefonen er åben alle dage mellem 10:00 og 18:00.

Hver onsdag fra d. 19. juni til d. 14. august i tidsrummet fra kl. 10:00 til kl. 16:00 kan I deltage i udvalgte aktiviteter uden at booke i forvejen. Læs mere om PLAY-DAY

Klik på den ønskede dag og se åbningstiderne.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og åbner IKKE hverken fodboldgolfbanen eller vores øvrige aktiviteter selvom der er forår i luften. Vi afventer situationen.

Ønsker I at booke et arrangement til senere på året kan I skrive til os lige her nedenfor, det skulle glæde os meget.

Vi ses på den anden side, vi vender STÆRKT tilbage! Pas på Jer selv og hinanden så længe.

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch