VI PASSER PÅ JER

- OG OS SELV

DET HANDLER OM SIKKERHED

Vi vil bede Jer om at være ekstra opmærksomme når I besøger os. Hvis I har booket aktiviteter, udover fodboldgolf, vil Jeres instruktør orientere Jer om vores retningslinjer.

Vi tager Covid-19 meget alvorligt og gør alt hvad vi kan, for at skabe trygge rammer for Jeres besøg. Vi har alle sammen nogen der er sårbare i vores netværk, og vi kan sagtens forstå de mulige bekymringer, som I måtte have.

Her er en kort opsummering:

Gæster med symptomer må ikke besøge os.

Der er skilte på alle døre der fortæller hvor mange der må være i det pågældende rum, det beder vi Jer respektere.

Udover fodboldgolf er vores aktiviteter kun åbne hvis I har booket i forvejen, på den måde kan vi styre antallet af gæster i de forskellige områder.

I bedes holde afstand under Jeres besøg, jf. myndighedernes retningslinjer og I skal undgå at interagere med de øvrige gæstegrupper.

I har den bookede aktivitet for Jer selv, sammen med Jeres instruktør.

Vi har sat håndsprit op flere steder og vores personale har øget fokus på rengøring og afspritning mellem grupperne af gæster.

De aktiviteter som ikke er mulige at rengøre forsvarligt, er midlertidigt lukket ned.

I kan altid aflyse Jeres arrangement hvis I føler Jer utrygge ved at besøge os.

Ved alle aktiviteter, undtagen fodboldgolf, betaler I kun for det antal gæster der deltager – er der nogle der melder fra på dagen eller blot kigger på fordi de er utrygge, så betaler I ikke for dem.

Vi har taget, hvad vi vurderer som, de nødvendige forholdregler for at passe på Jer og på os selv. Vi vil bede Jer lytte til Jeres instruktør og respektere skiltningen.

Hvis I har spørgsmål så kontakt os endelig

//

Helle

Chefkran og Covid-19 ansvarlig - +45 2018 0215