BLIV MEDLEM AF VESTERHAVETS FODBOLDGOLF-KLUB

Som medlem af Vesterhavets Fodboldgolfklub bliver du en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og sørger for at alle har det godt. Klubben sætter sig for at skabe gode rammer for at fodboldgolf kan dyrkes som sport med udgangspunkt i træningsaftener og turneringer.

Vi har gjort det nemt for dig, og du kan få et overblik over sæsonens træningsaftner og turneringer med en kalender, der er lige til at printe ud og hænge op. Kalenderen kan du hente i vores facebookgruppe når den bliver offentliggjort.

MEDLEMSFORDELE

Verdens hyggeligste fællesskab.

Mulighed for at købe en klubdragt til en fantastisk pris. 

15 % på alle, ikke i forvejen nedsatte, varer hos Sport 24 Holstebro (Nørregade). Du får udleveret et rabatkort som skal fremvises.

Du kan spille fodboldgolf, så meget du har lyst til. Vesterhavets Fodboldgolf har åbent fra 10-22 hver dag, hele sæsonen.

Gratis deltagelse ved turneringer arrangeret af Vesterhavets Fodboldgolfklub. 

50% rabat på nogle af Dansk Fodboldgolfforenings medlemsbaner og alle Dansk Fodboldgolf Unions medlemsbaner. Hør nærmere på den enkelte bane, da nogle baner ikke giver rabat om lørdagen, og HUSK at medbringe dit medlemskort.

 

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og åbner IKKE hverken fodboldgolfbanen eller vores øvrige aktiviteter selvom der er forår i luften. Vi afventer situationen.

Ønsker I at booke et arrangement til senere på året kan I skrive til os lige her nedenfor, det skulle glæde os meget.

Vi ses på den anden side, vi vender STÆRKT tilbage! Pas på Jer selv og hinanden så længe.

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch