FÆLLESSKAB, SJOV OG FODBOLDGOLF

Vi har plads til alle

Vesterhavets Fodboldgolfklub blev oprettet i starten af 2017, og formålet med Klubben er blandt andet at skabe gode muligheder for at klubmedlemmerne kan dyrke fodboldgolf. Klubben arrangerer træningsaftner og turneringer, hvor alle kan være med.

Som klubmedlem kan du være med hele sæsonen, møde andre fodboldgolfere under hyggelige forhold, købe den lækre klubdragt, blive bedre til fodboldgolf og meget andet. Uanset om du spiller fodboldgolf på højt niveau eller om du bare ønsker at prøve, så er du velkommen ved Klubbens arrangementer.

Priser for medlemskab (fornys hvert år):

Barn (5-10 år): 100 kroner
Juniorer (11-15 år): 250 kroner
Senior (16-59 år): 500 kroner
Pensionist (60+ år): 250 kroner.

Formand Christine Manicus (klub at vesterhavetsfodboldgolf dot dk)

Kasserer Christian Glud (kasserer at vesterhavetsfodboldgolf dot dk)

Bestyrelsesmedlem Sophie Manicus: (medlem at vesterhavetsfodboldgolf dot dk)

VI HOLDER JULEFERIE

Ønsker I at booke et arrangement i 2021,

når verden forhåbentlig er normal igen,

så skriv endelig eller gi’ et kald på +45 20180215

TAK FOR I ÅR!

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch