TRÆNINGSTIDER I VESTERHAVETS FODBOLDGOLFKLUB

Du er velkommen til at kigge forbi

Du kan træne mindst én gang om ugen sammen med både øvede og nybegyndere. Ofte har vi besøg af spillere fra andre klubber der træner med, og det sker ikke sjældent at både verdensmestre og europamestre kigger forbi.

Hver torsdag aften afholdes træning. Her kan du, sammen med andre spillere, blive bedre til at spille fodboldgolf. Træningsaftnerne handler både om grov- og finpudsning af fodboldgolfspillet, og derfor vil der være mulighed for at træne lige det du ønsker.

Som klubmedlem har du noget at sige. Derfor vil vi hver træning starte med en kort snak om, hvad der skal trænes. Nogen har måske brug for at træne puts, og vil derfor gerne spille ’around the clock’, og andre vil gerne være bedre til det lange spil, og går derfor ned på Hul 8 med to bolde og spiller den et par gange. Måske ender træningen i en venskabelig fodboldkamp på fodboldbanen, eller en lille hyggeturnering på fodboldgolfbanen. Udover tema-dagene er intet er fastlagt inden en træning, så der er plads til alle.

Vi starter træningen op torsdag d. 18. april 2019 tidligt – kl. 15 – og klubben er vært ved en gang varm suppe. Se det øvrige program.

 

VI HOLDER JULEFERIE

Ønsker I at booke et arrangement i 2021,

når verden forhåbentlig er normal igen,

så skriv endelig eller gi’ et kald på +45 20180215

TAK FOR I ÅR!

Modtag sprøde nyheder, gode tilbud, invitationer til arrangementer og rabatter direkte i din indbakke.

Som modtager af vores nyhedsbrev deltager du hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch