Danish Danish English English German German

TRÆNINGSTIDER I VESTERHAVETS FODBOLDGOLFKLUB

Du er velkommen til at kigge forbi

Du kan træne mindst én gang om ugen sammen med både øvede og nybegyndere.

Hver torsdag aften afholdes træning. Her kan du, sammen med andre spillere, blive bedre til at spille fodboldgolf. Træningsaftenerne handler både om grov- og finpudsning af fodboldgolfspillet, og derfor vil der være mulighed for at træne lige det du ønsker.

Som klubmedlem har du noget at sige. Derfor vil vi hver træning starte med en kort snak om, hvad der skal trænes. Nogen har måske brug for at træne puts, og vil derfor gerne spille ’around the clock’, og andre vil gerne være bedre til det lange spil, og går derfor ned på Hul 8 med to bolde og spiller den et par gange. Måske ender træningen i en venskabelig fodboldkamp på fodboldbanen, eller en lille hyggeturnering på fodboldgolfbanen. Intet er fastlagt inden en træning, så der er plads til alle.

Sidste torsdag i hver måned vil der være tændt op i grillen fra kl.17, hvor vi da starter med pølser og brød, for hvem kan spille på tom mave? Det giver god anledning til at snakke om månedens fremgang i ens spil, og sætte nye mål for den kommende måned.
Vi starter træningen op d. xx. april 2019 tidligt – kl. 18 – så vi kan nå at træne, inden solen går ned. Senere på året er der mulighed for at rykke træningen en time.