MÆRKEDAGE

BARNEDÅB, FØDSELSDAGE, PÅSKEFROKOST - VI HAR PLADS TIL DET HELE

Mærkedage kommer i mange afskygninger, og hos Play-Time har vi plads til det hele. Vi har omgivelserne, faciliteterne og aktiviteterne til at holde konfirmation, barnedåb, fødselsdage, påskefrokost, sommerudflugt eller hvad end I skal fejre.

Vores café, 'Hul 19', tager sig godt ud med fint dækkede borde, flag og pynt, den sydvendt terrase ligger lige ved siden af volley-banen, fodboldbanen og legepladsen og vores mange aktiviteter kan give Jer en mærkedag I sent glemmer.

En af vores engagerede Play-Time Superhelte vil være der til at guide jer igennem en eventuel aktivitet og ellers skal I blot koncentrere Jer om at hygge jer med familie og venner.

MAD TIL DEN SÆRLIGE LEJLIGHED

I kan medbringe Jeres egen mad og I er velkomne til at bruge både vores terrasse og vores indendørs caféområde, når I skal spise. Vores grill kan I låne gratis.

Skal det være rigtig nemt kan I bestille maden hos os, mon ikke fx vores pandekagemenuer ville være et hit hos alle gæsterne?

Vil I fejre en mærkedag ved Play-Time, så kontakt os - vi hjælper gerne med at planlægge en dag med hyggeligt samvær og sjove aktiviteter.

Dansk Dansk English English Deutsch Deutsch