PRAKTISKE INFORMATIONER

Ofte stillede spørgsmål

Her er en række gode informationer som kan hjælpe Jer lidt på vej. Vi tror at vi har det meste med, men har I yderligere spørgsmål så ring gerne til os på +45 2018 0215 alle ugens dage fra kl. 10:00 til kl. 18:00.

Skal vi booke eller kommer vi bare?

Fodboldgolf er ’Pay&Play’ så der kan I bare dukke op, alle vores øvrige aktiviteter skal forhåndsbookes.

Hvornår skal vi være der?

Det er vigtigt I er klar til når jeres bookede tid starter og vi anbefaler også at I kommer 15 minutter før. Vi gør opmærksom på at I skal betale for den bestilte tid også selvom I kommer for sent og vi kan ikke skubbe Jeres tid, da der ofte vil være andre gæster booket ind efter Jer på de forskellige aktiviteter.

Hvad hvis vi bliver nødt til at aflyse?

Kontakt os hurtigst muligt på telefon. Ved udeblivelse uden afbud ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 300 kr. til at dække vores omkostninger (løn etc.)

Hvordan kan vi betale?

I betaler for arrangementet på dagen, med mindre andet er aftalt. Det er muligt at betale med Dankort, VISA, Mastercard, kontant eller MobilePay. Vi kan også sende både en almindelig faktura og en EAN faktura.

Er der et minimum antal deltagere?

I betaler for minimum 6 personer hvis I har booket lasergame, arenaer eller bue battle, også selv om I er færre deltagere. Bemærk at det er tiden I betaler for og ikke antallet af aktiviteter på arenaerne, og det er ikke garanteret at I fx når 3 aktiviteter på den time i har booket, men I får altid den tid I har betalt for.
Fodboldgolf, escape room og escape games betales pr. person.

Må vi medbringe vores eget mad?

I må gerne selv medbringe mad hos Play-Time men I kan også købe det i vores café. Er I mange skal maden bestilles senest 3 dage forud for Jeres besøg. Uden for caféens åbningstider vil I kunne købe drikkevarer (ikke alkohol) og snacks i vores automater, ligesom I altid kan købe en veltilberedt kop te eller kaffe.

Og hvad med drikkevarer?

Ja, I må gerne selv medbringe drikkevarer.

Også alkohol?

Ja, I må gerne medbringe alkohol, men overdriv nu ikke. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder vi os retten til at nægte Jer at deltage i aktiviteterne hvis I er tydeligt berusede. Det er ALTID instruktøren der bestemmer.

Kan man booke et bord?

Ja, og på lørdage anbefaler vi faktisk at I gør det. Vi kan ikke garantere at bordet er ledigt udover den bookede tid.

Hvor kan vi parkere henne?

Vi har en kæmpestor gratis parkeringsplads.

Hvad med busser?

I kan sagtens komme i bus. Fortæl bare Jeres chauffør at han roligt kan køre ned til os hvis han følger skiltene, underlaget er kørefast hele vejen og vores parkeringsplads er stor nok til at selv de største busser kan vende der.

Hvornår er det nu I har åbent?

Vi anbefaler at I lige tjekker vores åbningstider ud her på hjemmesiden, da de svinger lidt henover året.

Hvilken påklædning anbefaler I?

Vi har både fysisk krævende aktiviteter, hvor vi anbefaler I tager sportstøj på, men også mange aktiviteter I kan gennemføre uden at skifte tøj, hvor I ikke får sved på panden. Det hele afhænger af hvilke aktiviteter I har booket, og hvor meget I går op i det.

Omklædning og bad?

Vi har to store badeværelser I kan bruge, det ene med bruser. Hvis I er hurtige og ikke bruger for meget varmt vand, kan I godt være en del der kan få et bad.

Hvad med forsikring hvis der sker noget?

Al ophold hos Play-Time, og brug af faciliteter og aktiviteter er på eget ansvar. Hvis uheldet er ude, er det derfor Jeres private fritids-/ulykkesforsikring, der skal dække.

Er det derimod fejl og mangler ved vores udstyr eller mangelfuld instruktion som forårsager skaden, er det selvfølgelig vores forsikring der dækker. Heldigvis er det sjældent vores gæster kommer til skade, vi går meget op I sikkerhed og grundige instruktioner.

Hvad med persondataforordningen?

Vi anvender navn, telefonnummer og mailadresse når I booker. Når Jeres arrangement er afviklet kan I til enhver tid kontakte os og få slettet oplysningerne. Hvis I får tilsendt faktura, SKAL vi opbevare Jeres oplysninger i 5 år og vi har selvfølgelig de nødvendige databehandleraftaler så Jeres data er sikre hos os.

Hvad hvis vi har glemt noget hos Jer?

Kontakt os hurtigst muligt så vi kan finde Jeres ting. I kan afhente i vores glemmekasse i hele vores åbningstid.

Forbehold!

Hvis den aktivitet I har bestilt, er gået i stykker eller af andre årsager ikke kan bruges, eller hvis I har booket fodboldgolf og vejret er virkelig dårligt, kontakter vi Jer og så finder vi i fællesskab en anden aktivitet I kan prøve til samme pris. Vi kan også flytte Jeres arrangement hvis I skulle ønske det. Vi ville selvfølgelig blive kede af det hvis vi skulle aflyse.

Ris & Ros?

Hvis Jeres besøg hos os ikke har levet op til Jeres forventninger vil vi meget gerne have det at vide med det samme så vi kan lære af vores fejl. Hvis I derimod har haft den fedeste dag hos Play-Time, vil vi gerne have Jeres hjælp til at sprede budskabet om vores dejlige sted, så vi kan få besøg af endnu flere glade gæster. Anmeld os GERNE på facebook, vi VIL udvikle os hele tiden, og Jeres ærlige feedback betyder rigtigt meget for os.

High Fives fra Team Play-Time / Vesterhavets Fodboldgolf